Eveniment final MIND4MACHINES – Innovate & Connect: Digital and Industry Brokerage Day

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie din Istanbul, vă invită să participați la evenimentul de informare și networking Innovate & Connect: Digital and Industry Brokerage Day, care va avea loc la Istanbul, în data de 12 septembrie 2024.

Evenimentul este organizat în contextul conferinței finale MIND4MACHINES, proiect european care a generat inovare și colaborări în industria digitală prin finanțarea acordată în ultimii 3 ani pentru 100 de companii din Europa care au dezvoltat 42 de soluții digitale pentru industrie.

Acest eveniment dedicat inovației și conectivității în industria digitală oferă o platformă utilă pentru a explora noi oportunități de finanțare și pentru a identifica parteneriate pentru proiecte viitoare.

Innovate & Connect: Digital and Industry Brokerage Day

Co-organizat de membri ai celei mai ample rețete europene de sprijin pentru IMMuri – ENTERPRISE EUROPE NETWORK – evenimentul se adresează în egală măsură firmelor și entităților care dezvoltă soluții digitale și noi tehnologii cât și firmelor și organizațiilor care doresc să beneficieze de inovații și să încheie parteneriate comerciale sau propuneri de proiecte comune care să răspundă apelurilor de finanțare disponibile prin Comisia Europeană.

Agenda evenimentului conferă:

Oportunități de finanțare Horizon Europe: participanții vor asista la sesiuni de informare detaliate despre noile apeluri de proiecte din cadrul Programului Horizon Europe – componentele Industrie Digitală & Spațiu (Cluster 4), Consiliul European de Inovare (EIC) și European Institute of Technology (EIT) – oferindu-vă șansa de a vă dezvolta și finanța ideile inovatoare.

Sesiuni de networking – evenimentul facilitează întâlniri de matchmaking de tip B2B, permițând participanților să identifice partenerii potriviți pentru propuneri de proiecte sau relații comerciale

Vizibilitate și promovare – profilul de organizație și de colaborare generat la înregistrare rămâne vizibil pe platforma de matchmaking timp de 1 an, pentru a facilita identificarea de parteneri și a maximiza vizibilitatea aferentă produselor, ideilor inovatoare și a rezultatelor proiectelor, către o  audiență extinsă.

Participare și înscriere

Evenimentul este dedicat unei game largi de participanți din diverse sectoare:

  • firme, atât IMM-uri cât și companii mari
  • universități
  • centre de cercetare
  • asociații, federații
  • autorități publice, organizații guvernamentale
  • clustere, hub-uri
  • alte organizații din domeniul cercetării și dezvoltării

Platforma online a evenimentului va rămâne activă până în luna mai 2025, conferind participanților și celor interesați ocazia de a interacționa pe subiecte comune Industriei 4.0.

Participarea la Innovate&Connect: Digital and Industry Brokerage Day vă oferă acces direct la resursele și rețelele dezvoltate prin proiectul MIND4MACHINES, amplificând astfel potențialul de succes al proiectelor dumneavoastră. Aveți ocazia de a participa la sesiuni de pitching dedicate proiectelor parteneriale și de a beneficia de sprijinul experților în dezvoltarea ideilor.

Pentru vizualizarea profilelor de colaborare încărcate treptat pe platformă, pentru înregistrare și pentru selectarea partenerilor de discuție, accesați rubrica dedicate participanților: Innovate & Connect: Digital and Industry Brokerage Day | Participants (b2match.io)

Articolul anterior
Condițiile de acordare a sprijinului financiar în cadrul apelului de proiecte din cadrul priorității de Asistență Tehnică – PRNV/2024/AT/2
Meniu
Sari la conținut