Achiziție servicii de restaurant și servicii de închiriere sală de conferințe

Privind achiziția de: Achiziționarea de servicii de restaurant și servicii de închiriere sală în vederea organizării Comitetului de Monitorizare al Programului Regional Nord-Vest 2021-2027

Descriere obiect achiziție (specificații tehnice):

I. Servicii de închiriere sală de ședințe/conferință pentru un număr estimativ de 20 de persoane

  • Locația sălii: Municipiul Baia Mare
  • Datele organizării evenimentului:
    • 29 mai 2024, intervalul orar 16:00 – 18:00
    • 30 mai 2024, intervalul orar 17:00 – 19:00
  • Numărul estimat de participanți: 20
  • Dotări minime – flipchart și set de markere colorate

II. Servicii de restaurant pentru un număr estimativ de 60 de persoane

1. Cină, 29 mai 2024

  • Gustare rece – platouri centrale
    • platou traditional cu minimum 8 preparate – preparate specifice românești, inclusiv perparate din carne, legume și murături
    • platou vegetarian cu brânzeturi și minimum alte 4 preparate de tip legume tempura, crochete, salată/e
  • Fel principal – servit la farfurie
    • preparat din carne de pasăre, sos și garnitură
    • o variantă vegetariană de tip risotto cu ciuperci
  • Desert – servit la farfurie
    • specialitate cu ciocolată și fructe de pădure
  • Apă plată/minerală – minimum 0,5 l/participant
  • Cafea – inclusiv lapte, zahăr și paletine sau lingurițe

2. Cină, 30 mai 2024

  • Gustare rece – servită la farfurie sub forma unor piese individuale
    • minimum 9 preparate pe bază de carne (frigărui de pui, chifteluțe), pește, brânzeturi și adițional minimum 2 tipuri de legume (roșii, castraveți)
    • o variantă vegetariană cu minimum 6 preparate pe bază de brânză, ciuperci, vinete și legume și adițional minimum 2 tipuri de legume (roșii, castraveți)
  • Gustare caldă – servită la farfurie
    • preparat pe bază de carne și ciuperci
    • preparat vegetarian pe bază de ciuperci
  • Fel principal – servit la farfurie
    • preparat din carne de vită și garnitură
    • o variantă vegetariană pe bază de vinete
  • Desert – servit la farfurie
    • Tort sau prăjitură cu fructe
  • Open bar – băuturi calde și reci servite în cantități nelimitate pe durata întregii cine
    • apă plată/minerală
    • băuturi calde – cafea, ceai
    • băuturi carbogazoase/neacidulate

Serviciile de restaurant trebuie asigurate în datele de 29 și respectiv 30 mai 2024, la ora 19, într-un restaurant situat în municipiul Baia Mare.

Valoare estimată în lei fără TVA:

  • închiriere sală 29 și 30 mai 2024: 1200 lei + TVA
  • cină 29 mai: 150 lei + TVA/participant
  • cină 30 mai: 320 lei + TVA/participant

Accesoriile de tipul – fețe de masă, veselă, pahare, tacâmuri, condimente etc. – vor fi asigurate în funcție de numărul de participanți comunicat de autoritatea contractantă și vor fi din materii prime regenerabile. Nu se acceptă pahare, cești, tacâmuri de unică folosință confecționate din plastic. De asemenea, se va asigura curățenia la locul servirii mesei.

Numărul final de participanţi se va confirma cu o zi înaintea evenimentului, iar acesta poate fi mai mare sau mai mic faţă de numărul estimat inițial.

Oferta financiară va fi prezentată pentru fiecare serviciu în parte, indicându-se prețul/persoană cu și fără TVA-ul aferent (9% și respectiv 19%).

Contract: NU

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.
Termen depunere oferte: 17.05.2024, ora 12
Ofertele se trimit pe email la adresa: achizitii@nord-vest.ro
Limba de redactare a ofertei este limba română.

Informații suplimetare se pot obține de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 3 , cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenția Biroului de Achiziții Publice.

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering
Articolul următor
Ceremonia de deschidere pentru public a Castelului Wass-Banffy din Gilău
Meniu
Sari la conținut