Purchase of catering services

Purchase object: Achiziția de servicii de catering este necesară în vederea organizării recepției oferite cu ocazia inaugurării noului sediu secundar al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest , din.str.Donath nr.53A, în data de 13 august 2024.

Purchase object description (technical specifications):
I. Servicii de servire a mesei

Meniu propus:
platouri de branzeturi/mezeluri, hummus, salata vinete, legume de sezon, paine cu maia, pui, peste, conopida, cartofi copti, racoritoare (minim 500ml/participant), cafea și desert (minim 80 gr/participant)

Valoarea estimată a serviciilor catering: 350 RON/persoană cu TVA inclus. Estimativ 30 de persoane.

În oferta financiară se precizează pretul unitar pe persoană cu și fără TVA-ul aferent (9% sau 19%) și valoarea totală pentru numărul de persoane estimat cu și fără TVA ul aferent.

Accesoriile de tipul – fețe de masă, veselă, pahare, tacâmuri, condimente etc. – vor fi asigurate în funcție de numărul de participanți comunicat de autoritatea contractantă și vor fi din materii prime regenerabile. Nu se acceptă pahare, cești, tacâmuri de unică folosință confecționate din plastic. De asemenea, se va asigura curățenia la locul servirii mesei.
Produsele care intră în componența serviciilor de catering trebuie să fie proaspete, bine preparate, calde sau reci, în funcție de preparat și de recomandarea de servire a acestuia, iar prestarea serviciilor trebuie să respecte normele stabilite de legislația în vigoare.

Numărul final de participanţi și ora la care trebuie să ajungă produsele la sediul nostru, din str.Donath nr. 53A, se va anunța cu o zi înaintea evenimentului, iar acesta poate fi mai mare sau mai mic faţă de numărul estimat inițial.
Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, str. Donath, nr. 53A, 400293, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Contract: NO
Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Termen depunere oferte 06.08.2024, ora 10

Offers are sent by email to the address achizitii@nord-vest.ro

Previous Post
Teatrul Național din Turda va fi restaurat prin intermediul unei finanțări de peste 4,3 milioane de euro în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027
Next Post
Manualele de utilizare pentru secțiunea „Implementare” din cadrul aplicației informatice MySMIS2021/SMIS2021+ sunt disponibile pentru beneficiari
Menu
Skip to content